Impressium

 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

Gastenboek

15 berichten op 2 pagina's
Jolanda Habets - Loos
17-01-17 15:20:24
Al diverse malen heerlijk eten laten thuisbezorgen voor verschillende gelegenheden. Altijd goed verzorgd en voldoende eten aanwezig. Het eten is heerlijk ! Ik zou zeggen niet twijfelen maar gewoon bestellen!
Ruby Korver
28-07-16 19:26:49
Al verschillende keren besteld bedrijfsborrel-lunch. Alles in overvloed en goede kwaliteit!
Fleur Heymann
04-04-16 11:45:45
Afgelopen maandag hebben we genoten van een super verzorgd ontbijtje. We hebben niet alleen in de ochtend genoten van al het lekkers maar ook in de middag.
'S Avonds was er nog steeds wat over maar zijn we gewoon verder gegaan met genieten, maar dan van het overheerlijke menu Brons, dat jullie overigens wederom op exact de afgesproken tijd bezorgd hebben. Alles was tot in de puntjes verzorgd en al onze gasten waren vol lof over het eten. Dankjulliewel voor het voortreffelijke eten en tot de volgende x. Ciao Bobo en Asnath
Erik Heijjdra
21-03-16 11:46:18

Om mijn verjaardag te vieren had ik 11x het menu zilver + tiramisu besteld. Het menu was erg divers, alles smaakte heerlijk en mijn gasten waren zeer tevreden. Het eten werd netjes (op de afgesproken tijd) neergezet en de lege schalen werden de volgende dag (weer op de afgesproken tijd :) ) opgehaald. Zeker een aanrader :D
Claudia Vulperhorst
17-10-15 09:50:21
Vanochtend, precies op tijd hebben jullie onze "eerste trouwdag" ontbijt bezorgd. Het was heerlijk, super goed verzorgd en prachtig opgemaakt! Jullie hebben m'n dag helemaal goed gemaakt na ons fiasco bij kasteel Erestein gisteren! Dankjewel en zet ons maar op de lijst vaste klant:)
Tonen: 5  10   20